Skip to main content


STREET HEROES - Cold As Ice

Cel mai cool festival de sporturi extreme şi cultură urbană se întoarce pe 9 februarie la Turbohalle. 

 

Street Heroes se aprinde din nou în 2013, de data asta cu cea mai freshhh editie, special made for all our heroes out there: un mega skatepark gata pregătit pentru concursurile de skate, bmx şi role PLUS battle-urile de breakdance, un gaming room pentru cei care se ştiu PLUS un full entertainment area, 8 concerte & un party non-stop programat să dureze 24 de ore neîntrerupte de rezistenţă – spectacol à la Street Heroes.

 

Pe 9 februarie la Turbohalle, de dimineaţa până... a doua zi dimineaţa. 

(harta e aici: http://www.turbohalle.ro/harta)

DRUMSOUND & BASSLINE SMITH  http://www.facebook.com/drumsoundandbasslinesmith

 

TRUE TIGER  http://www.facebook.com/truetigerofficial

 

CTC  www.facebook.com/Deliric1 & www.facebook.com/docfacemrecords & www.facebook.com/vladobrescu

 

NORZEATIC / www.facebook.com/pages/Norzeatic/124885517531475?fref=ts 

 

CHIMIE / www.facebook.com/chimie.oficial

 

AFORIC / www.facebook.com/pages/AFO/214485801989456?fref=ts 

 

FLOU REGE & DJ ALBU / www.facebook.com/FlouRegeOficial

 

GOJIRA / www.facebook.com/Gojira.Official

 

& other names to come...

 

SCHEDULE - SOON TO BE ANNOUNCED 

 

Street Heroes este un eveniment creat şi prezentat de Ollie Gang Shop şi susţinut de burn energy

 

www.facebook.com/olliegangshop

www.facebook.com/streetheroesfestival

www.streetheroes.ro

 

~◆~◆~◆~◆~◆~◆~◆~◆~

 

ACCESUL LA FESTIVAL:

Biletele de acces pentru ediţia STREET HEROES - Cool as Ice s-au pus în vânzare începând cu săptămâna  21-27.01.2013 la Magazinele Ollie Gang Shop. Preţul unui bilet este de 30 lei, iar acesta permite accesul la festival oricând în intervalul de desfăşurare a evenimentului, fiind cumpărat în avans. 

 

Biletele se pot achiziţiona şi în ziua evenimentului, la intrarea în Turbohalle. În funcţie de ora la care ajungi la festival se vor aplica preţurile următoare: 

 

- 15 lei – daca ajungi intre orele 08:00 – 13:00 // ATENŢIE! acest bilet nu permite intrări multiple în cadrul festivalului! 

- 30 lei – daca ajungi intre orele 13:00 – 18:00

- 50 lei – daca ajungi intre orele 18:00 – 06:00 

Cu excepţia biletului în valoare de 15 lei, achiziţionat în intervalul 08:00-13:00 de la intrarea Turbohalle, toate celelalte bilete permit intrări multiple în cadrul festivalului. 


Preţurile biletelor au fost fixate astfel încât cei care aleg să vină mai devreme la festival să iasă în dublu-avantaj: bucurându-se de întreaga experienţă Street Heroes, atât de sport extrem cât şi de muzică, concerte şi party & plătind mai puţin pentru asta. 

Este interzis accesul cu obiecte contondente, substanţe halucinogene şi lichide.

Este permis accesul cu aparate foto.

 

 

ACREDITĂRI FOTO/VIDEO: 

Fotografii semi-profesioniști și profesioniști pot solicita o acreditare pentru a prelua imagini sau pentru a scrie ulterior recenzii la adresa de email dana@streetheroes.ro (cu titlul ACREDITARE). Mailul trebuie sa contina urmatoarele informatii: NUME, PRENUME, TELEFON, NUMELE PUBLICATIEI. 

 

Acreditarea garantează accesul în spatele scenei, dar numai fotografii profesioniști sau cu badge de presă de la publicația/site-ul pe care îl reprezintă au permisiunea de a urca și pe scenă.

 

Acreditarea reprezintă solicitarea organizatorului de a primi ulterior materialele realizate, în schimbul acordării accesului gratuit pe tot parcursul festivalului.

 

Termenul limită pentru primirea și confirmarea solicitărilor este 5 februarie 2013. Confirmarile & alte informaţii legate de obţinerea acreditării vor fi trimise solicitărilor validate via e-mail. 

Share/Save