Skip to main content


MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2013

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine în 2013 cu o ediţie INDOOR ce se va desfăşura în perioada 25-26 octombrie 2013 în Turbohalle din Bucureşti.
În cele doua zile de festival vor urca pe scenă: My Dying Bride, Samael, The 69eyes, Atrocity, Leaves' Eyes, Evile, Dirty Shirt, GOD. În zilele următoare vor mai fi anunţate şi alte formaţii importante pentru acest festival.
Pe lângă concerte, evenimentul va găzdui şi alte activităţi adiacente dar şi un mare târg de produse rock, unde cei prezenţi îşi vor putea achiziţiona de la tricouri la reviste şi alte accesorii rock.

 

Parteneriatul dintre MAXIMUM ROCK FESTIVAL şi CIUC PREMIUM, berea oficială a muzicii live, aduce o primă bucurie pentru cei interesaţi să participe la acest festival important:
CIUC PREMIUM oferă celor interesaţi 250 de abonamente special de grup (un abonament este valabil pentru 3 persoane) la un preţ special de 299 lei. Dacă un grup de 3 persoane şi-ar achiziţiona abonament normal la preţul de 435 lei ACUM cu abonamentele speciale CIUC MUSIC LIVE MUSIC ai o reducere de 146 lei.
 
Aceste abonamente pot fi achiziţionate până la data de 15 august din reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro),
 
Bilete pentru o singură zi:
90 lei: până la data de 30 septembrie
100 lei: în perioada 1 - 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente:
Abonamente CIUC MUSIC LIVE MUSIC (3 pers) la preţ special: 299 lei - 250 bucăţi, se pot achiziţiona până la data de 15 august 2013

Abonamente individuale:
145 lei: până la data de 31 august
160 lei: în perioada 1 - 30 septembrie
175 lei: în perioada 1-24 octombrie
200 lei: în perioada 25-26 octombrie

IMPORTANT: Primele 100 de bilete / abonamente achiziţionate participă la o extragere pentru câte 20 pass-uri meet & greet cu formaţiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Samael, Atrocity, Evile etc. Pentru aceasta cei interesaţi trebuie să trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) în care, pe lângă numele complet, codul de bare al biletului şi data achiziţiei, trebuie să numească şi formaţia la care doreşte să participe la meet & greet.

Pagina FB a evenimentului: www.facebook.com/MaximumRockFestival
Pagina oficiala: www.maximumrockfestival.ro

 

 

 

THE 69 EYES

Romantismul întunecat al Nordului îndepăratat s-a întâlnit cu virilitatea rock'n'roll-ului de înaltă clasă şi împreună au dat naştere uneia dintre cele mai fascinante formaţii contemporane: THE 69 EYES.

Porecliţi "Vampirii din Helsinki", trupeţii au reuşit să creeze un concept muzical inedit care îşi trage seva din mişcarea gotică, ai cărei exponenţi principali sunt grupuri ca The Cure, Sisters of Mercy, The Cult şi The Mission. La antipod se află referinţele luate din artişti ca Elvis Presley, Billy Idol sau The Doors.

Astfel, The 69 Eyes, originari din Finlanda, au scos în lume un "monstru" cu adevărat inedit numit "Goth'n'roll". Întemeiată în 1989 în Helsinki, de către Jyrki 69 (voce), Archzie, Timo-Timo, Lotto şi Bazie, trupa se va remarca rapid şi va câştiga aprecierea criticilor şi a fanilor, care, la început i-au comparat cu Smack şi Hanoi Rocks - două formaţii cruciale pentru istoria rockului finlandez.

In 1992, toboşarul Lotto a fost înlocuit de carismaticul baterist Jussi 69, iar, de atunci, trupa a rămas în aceeaşi formulă.

Fiecare dintre lansările trupei a reuşit să ocupe poziţii fruntaşe atât în topurile internaţionale cât şi în topurile finlandeze. De altfel, toate albumele formaţiei au obţinut fie discul de platină, fie cel de aur, performanţă cu adevărat notabilă pentru orice grup rock.

În total, formaţia a lansat 10 albume de studio, 5 materiale live/ albume-compilaţie şi 9 viniluri. În 2012 apare "X", discul cu numărul 10 al finlandezilor, considerat unul dintre cele mai bune albume de până acum ale rockerilor. Pe acest material apare şi o colaborare inedită cu Kat Von D, celebra artistă tatuatoare, care face un duet cu Jyrki 69.

Formaţia este foarte ocupată cu turneul pentru promovarea materialului. Cu toate acestea, "Vampirii din Helsinki" şi-au făcut timp pentru a vizita locul de obârşie al tătucului lor, Dracula, aşa că vor oferi un show deosebit în România, în cadrul MAXIMUM ROCK FESTIVAL.

Line-up:
Archzie (Arto Väinö Ensio Ojajärvi) - bas, backing vocals
Bazie (Pasi Moilanen) - chitara, backing vocals
Jussi 69 (Jussi Heikki Tapio Vuori) - tobe
Jyrki 69 (Jyrki Pekka Emil Linnankivi) - voce
Timo-Timo (Timo Tapio Pitkänen) - chitara

Discografie:
Albume de studio:
Bump 'n' Grind (1992)
Savage Garden (1995)
Wrap Your Troubles in Dreams (1997)
Wasting the Dawn (1999)
Blessed Be (2000)
Paris Kills (2002)
Devils (2004)
Angels (2007)
Back in Blood (2009)
X (2012)

Albume live si compilaţii:
Motor City Resurrection (1994)
Framed in Blood - The Very Blessed of the 69 Eyes (2003)
Angels/Devils (2007)
The 69 Eyes: Hollywood Kills (2008)
Goth N' Roll (2008)

Viniluri:
"Sugarman" (1990)
"Barbarella" (1991)
"Juicy Lucy" (1991)
"High Times, Low Life" (1993)
"Never Too Loud!" (1994)
"Deuce AKA Suck My Mike!" (1994)
"Supershow" (Split with Backyard Babies) (1996)
"Gothic Girl" (red vinyl) (2007)
"Wrap Your Troubles in Dreams" (red vinyl) (2007)

 

MY DYING BRIDE

Există formaţii al căror destin este acela de a schimba istoria rockului. MY DYING BRIDE este una dintre acestea. Grupul britanic ia naştere în 1990 şi declanşează o revoluţie întunecată care va aduce la suprafaţă, cu virtuozitate şi graţie, un gen de metal care va deveni favoritul celor cu inimi melancolice: Doom-ul.

Alături de Anathema şi Paradise Lost, My Dying Bride formează legendarul "Peaceville Three" - "Sfânta" Treime responsabilă cu emergenţa "doom-metalului".

Trupa a fost întemeiată în luna iunie a anului '90 de către Andrew Craighan (chitară) şi Rick Miah (tobe), după ce aceştia au părăsit formaţia Abiosis. Li s-au alăturat Aaron Stainthorpe (voce) şi Calvin Robertshaw (chitară). Şase luni mai târziu, grupul lansa deja un demo, intitulat "Towards the Sinister". După ce primul lor single, "God Is Alone" s-a vândut ca pâinea caldă, muzicienii au intrat în vizorul celebrei case de discuri Peaceville Records care i-a ajutat să scoată pe piaţă un EP, "Symphonaire Infernus Et Spera Empyrium". De aici, cariera MDB a luat avânt.

Formaţia îşi îmbogăţeşte componenţa cu un clăpar/violonist, Martin Powell şi adaugă şi mai multe straturi instrumentale muzicii ei. Rând pe rând, My Dying Bride va lansa 11 albume, dintre care cele mai multe au fost numite capodopere ale genului "inventat" de trupă.

În definitiv, cine nu cunoaşte piesele "For My Fallen Angel", "For You" sau "A Kiss to Remember", adevărate imnuri tenebroase, coloane sonore pentru nostalgiile şi tristeţile oricărui metalist care se respectă? Experienţa ascultării lor este copleşitoare, dar este cu atât mai intensă dacă se întâmplă live.

My Dying Bride nu este o formaţie străină de publicul din România, care a avut în trecut ocazia să-i vadă pe britanici în concert. O reîntâlnire cu aceştia nu poate fi decât un eveniment binevenit, cu atât mai mult cu cât fanii metal din ţară sunt “doomeri” împătimiţi.

Componenţa:
Aaron Stainthorpe - voce
Andrew Craighan - chitara
Hamish Glencross - chitara
Lena Abé - bas
Shaun MacGowan - vioara, claviaturi
Dan Mullins - tobe

Discografie:
Albume de studio:
"As the Flower Withers" (1992)
"Turn Loose the Swans" (1993)
"The Angel and the Dark River" (1995)
"Like Gods of the Sun" (1996)
"34.788%...Complete" (1998)
"The Light at the End of the World" (1999)
"The Dreadful Hours" (2001)
"Songs of Darkness, Words of Light" (2004)
"A Line of Deathless Kings" (2006)
"For Lies I Sire" (2009)
"A Map of All Our Failures" (2012)
 
Albume live:
"The Voice of the Wretched" (2002)
"An Ode to Woe" (2008, contine si DVD)

Albume compilaţie:
"The Stories" (1994) (box set)
"Trinity" (1995)
"Meisterwerk 1" (2000)
"Meisterwerk 2" (2001)
"Anti-Diluvian Chronicles" (2005)
"Evinta" (2011)

Demo-uri, single-uri şi EP-uri:
"Towards the Sinister" (1990, demo)
"God Is Alone" (1991, 7")
"Symphonaire Infernus et Spera Empyrium" (1991, EP)
"The Thrash of Naked Limbs" (1992, Single)
"Unreleased Bitterness" (1993, 7")
"I Am the Bloody Earth" (1994, Single)
"The Sexuality of Bereavement" (1994, 7")
"Deeper Down" (2006, Single)
"Bring Me Victory" (2009, EP)
"The Barghest O' Whitby" (2011, EP)

 

ATROCITY

Formaţia germană ATROCITY este una dintre cele mai iubite trupe de metal din Europa. Cu o carieră de peste 28 de ani în spate (întemeiată în 1985), Atrocity reprezintă unul dintre acele grupuri "cult" care reuşeşte să surprindă cu fiecare lansare.

Nu există gen "greu" cu care germanii să nu fi experimentat. De la death tehnic la black, industrial, simfonic şi gotic, tot ce a fost mai abisal în metal a fost sondat fără remuşcări de Atrocity.

Fiecare dintre cele 8 albume ale trupei are o identitate aparte şi marchează un moment în evoluţia grupului, care are o poveste inedită. Membrii săi mai fac parte dintr-o formaţie - şi anume Leaves' Eyes, unde cântă cu precădere metal simfonic alături de Liv Kristine, soţia vocalistului Alexander Krull.

Acest experiment dovedeşte virtuozitatea şi flexibilitatea muzicienilor, capabili să abordeze genuri diferite, fără a face simţită vreo discrepanţă.

Critica de specialitate a folosit mereu formaţia Atrocity ca un exemplu pentru a le arăta altor trupe cum trebuie să procedeze ca să nu se blazeze, lansând acelaşi album, dar puţin reînnoit.

“Există mereu critici care comentează în legătura cu uniformitatea stilistică a lansărilor formaţiilor. Aceştia ar trebui să se folosească de exemplul didactic oferit de Atrocity - o trupă care scoate mereu ceva nou şi original, nepermiţând ca un album să semene cu celălalt” spun, pe bună dreptate, cei de la MetalUnderground.com.

Anul 2013 marchează lansarea discului "Okkult" al formaţiei Atrocity, primit cu braţele deschise de întreaga comunitate metal. Materialul este unul dintre cele mai apreciate ale anului şi a primit numai recenzii pozitive.

Atrocity:
Alexander Krull - clape, voce
Thorsten Bauer - chitara
Sander van der Meer - chitara
J.B. Van der Wal - bas
Joris Nijenhuis - tobe
 
www.atrocity.de
www.facebook.com/AtrocityOfficial

Discografie:
Albume de studio:
1990: Hallucinations
1992: Todessehnsucht
1994: Blut
1996: Willenskraft
2000: Gemini
2004: Atlantis
2010: After the Storm
2013: Okkult

Compilaţii:
1995: Calling the Rain
1995: Die Liebe
1996: Kraft & Wille (colecţie video + EP-ul The Hunt)
1997: Werk 80
1999: Non Plus Ultra: 1989-1999 (best of...)
2008: Werk 80 II
 
DVD-uri:
2012: Die Gottlosen Jahre

 

LEAVES' EYES


Metalul simfonic se numără printre genurile preferate ale ascultătorilor de muzică grea iar formaţia LEAVES’ EYES reprezintă unul din stâlpii acestui stil complex şi greu de interpretat.

Formaţia a rămas fidelă combinaţiei inedite între symphonic şi gothic metal, devenind una din emblemele genului şi strângând o bază de admiratori solidă şi fidelă.

Trupa a luat fiinţă în 2003 după ce solista Liv Kristine a părăsit Theater of Tragedy. Ea s-a alăturat line-up-ului de atunci al grupului Atrocity şi împreună cu acesta a dat naştere unuia din cele mai inedite proiecte din zona metalului simfonic.

Leaves’ Eyes avea tot ce îi trebuie: o echipă de instrumentişti profesionişti şi recunoscuţi internaţional pentru abilităţile lor, o vocalistă carismatică şi talentată, considerată una dintre cele mai frumoase femei din metal şi compoziţii senzaţionale.

Presa de specialitate şi criticii s-au grăbit să numească nou infiinţata Leaves' Eyes un supergrup. Şi pe bună dreptate! Liv Kristine a contribuit la naşterea unui stil de muzică prin munca sa alături de Theater of Tragedy - una din primele formaţii care s-a încumetat să cânte cu o solistă - iar restul muzicienilor din grup erau părţi componente ale Atrocity, cea mai apreciată trupă de death-metal tehnic din Europa.
 
2004 reprezintă anul în care apare primul album Leaves' Eyes - "Lovelorn", foarte bine primit de specialişti şi de fani. În total, grupul a lansat 4 albume iar anul acesta îl va crea pe al 5-lea, intitulat "Symphonies of the Night".

Discografie
Albume:
Lovelorn (2004)
Vinland Saga (2005)
Njord (2009)
Meredead (2011)
Symphonies of the Night (2013)

Live
We Came with the Northern Winds - En Saga I Belgia (CD/DVD, 2009)

Componenţa:
Liv Kristine Espenæs Krull - voce (2003-prezent)
Alexander Krull - clape, voce (2003-present)
Thorsten Bauer - chitara (2003-prezent)
Sander van der Meer - chitara (2010-prezent)
J.B. Van der Wal - bas (2010-prezent)
Felix Born - tobe (2012-prezent)

 

EVILE

"Evile poartă pe umeri întreaga povară a revoluţionării thrash-metalului şi reprezintă una dintre cele mai semnficative formaţii tinere adepte ale genului", declară fascinata revistă "Kerrang!" în 2007, după lansarea albumului "Enter the Grave".

Şi într-adevăr, englezii de la EVILE au acel "je ne sais quoi" care îi face speciali. Virtuozitatea muzicală, compoziţiile excepţionale şi sound-ul dur, dar melodios transformă formaţia din Huddersfield într-o purtătoare a torţei thrash-ului.

Întemeiată în 2004 de către Matt Drake (voce/chitară), Ben Carter (tobe), Ol Drake (chitară) şi Mike Alexander (bas), Evile a pornit ca un cover band Metallica. Ulterior, trupa a renunţat la acest proiect şi a început să înregistreze material original.

Numele formaţiei trebuia să fie iniţial Exile, dar deoarece erau foarte multe trupe cu această denumire, băietii au schimbat "x"-ul în "v" şi au obţinut "Evile".

Primul album, intitulat "Enter the Grave" a obţinut numai recenzii pozitive iar fanii thrash-ului erau în al nouălea cer. În sfârşit o trupă tânără avea curajul să abordeze acest gen! Evile şi-a continuat cu succes cariera, plecând în turneu, vânzând discuri şi câştigând o bază solidă de fani.

În octombrie 2009, la scurt timp după lansarea albumului "Infected Nations", basistul Mike Alexander a murit din cauza unei embolii pulmonare. Formaţia a fost profund afectată de pierderea instrumentistului şi bunului său prieten.

Acesta a fost înlocuit de Joel Graham iar trupa şi-a continuat ascensiunea, nelăsând tragedia să compromită o carieră care promitea să devină mareaţă. Urmează două alte albume de succes, "Five Serpent's Teeth" (2011) şi recentul "Skull" apărut pe 27 mai 2013.

Discografie:
"Enter the Grave" - 2007
"Infected Nations" - 2009
"Five Serpent's Teeth" - 2011
"Skull" - 2013

Line-up:
Matt Drake - chitară/voce
Ol Drake - chitară
Ben Carter - tobe
Joel Graham - bas

 

SAMAEL

Formaţia elveţiană de metal SAMAEL a pornit cu dorinţa de a cuceri lumea în minte şi a ajuns foarte aproape de acest ţel.

“Când am început, motto-ul nostru era acesta: cucereşte lumea prin muzică! Ţelul a fost mereu acela. Voiam şi vrem să fim cei mai buni, să facem muzică agresivă şi curajoasă şi să compunem cele mai al naibii de bune piese”, a declarat Vorphalack, solistul Samael, într-un interviu.

Întemeiată în 1988 de către Vorphalack (voce) şi Xytraguptor (tobe, clape), trupa s-a remarcat prin ambiţie şi prin încredere în talentul său. În acelaşi an, grupul a înregistrat EP-ul "Medieval Prophecy" din fonduri proprii şi a intrat în vizorul industriei muzicale.

Primul album, "Worship Him" vede lumina zilei în 1991 şi primeste recenzii atât de bune încât formaţia obţine un contract cu prestigioasa casă de discuri Century Media Records.

De aici încolo urmează ascensiunea celor de la Samael, care culminează cu întemeierea propriului record-label, intitulat Galactical Records.

Rapid, trupa devine una din preferatele industriei metal din Europa şi participă la numeroase festivaluri. Deşi stilul iniţial se modifică, Samael îşi găseşte propria direcţie în metal şi creează un cocktail incitant între industrial metal, black, symphonic şi electronic.

Unicitatea brandului Samael de muzică este slavită de critici ca noua direcţie a metalului european iar trupa este deseori servită drept un exemplu de modernitate asumată.

Formaţia lansează în total 9 albume şi călătoreşte în toată lumea, oferind prestaţii live spectaculoase.

Samael este una dintre cele mai iubite formaţii de către români, care i-au primit cu braţele deschise pe elveţieni de mai multe ori. 2013 aduce un nou prilej de bucurie pentru fanii trupei, care vor putea să-şi vada idolii live în cadrul ediţiei de anul acesta a Maximum Rock Festival.

Discografie:
Worship Him (1991)
Blood Ritual (1992)
Ceremony of Opposites (1994)
Passage (1996)
Eternal (1999)
Reign of Light (2004)
Solar Soul (2007)
Above (2009)
Lux Mundi (2011)

Componenţa:
Vorphalack (Vorph) - voce, chitară
Xytras/Xytraguptor (Xy) - tobe programate, claviaturi, samplere
Masmiseim (Mas) - bas
Makro (Mak) - chitară

 

DIRTY SHIRT

Sunt transgresivi, sunt subversivi, sunt „neruşinaţi“ şi sunt METAL, cam aşa pot fi descrişi băieţii din trupa DIRTY SHIRT, una dintre cele mai importante formaţii autohtone din zona grea.

Stilul unic rezultă din combinarea elementelor rock şi metal cu influenţe din orizonturi muzicale foarte diverse, cum ar fi folclorul românesc, funk, electro, dubstep, alternative şi reggae. Până acum, trupa a lansat două albume iar cel cu numărul trei a apărut în februarie 2013.

Formaţia a luat naştere în 1995 în Seini, Maramureş şi s-a remarcat rapid pe scena locală de metal. Au urmat foarte multe concerte şi un număr important de premii câştigate la Samfest, Samus Rock, Posada, Young Rock, Metalfan, Constelaţii Rock şi multe altele.

În 1998 apare şi primul album al grupului, "Very Dirty", întâmpinat cu entuziasm de critici şi de fani. După o pauză de câţiva ani, 2004 marchează întoarcerea băieţilor care îşi diversifică stilul şi includ în reţetă influenţe din folclor, funk şi electro.

După un periplu prin lume la importante festivaluri internaţionale, Dirty Shirt lansează, în 2010, discul cu numărul 2 - "Same Shirt, Different Day". Înregistrările au loc la Kallaghan Studios în Franţa. După această apariţie discografică, formaţia intră în cea mai ocupată perioadă, prestând la peste 50 de concerte în România, Ungaria şi Germania, festivaluri şi alte cântări.

"Freak Show", noul material al grupului, este lansat în februarie 2013 şi primeşte numai critici pozitive, atât din partea publicaţiior autohtone cât şi a celor străine, printre care prestigioasele "Rock Hard", "Hard Rock Mag" şi "Metal Hammer". Vara lui 2013 este una foarte intensă pentru băieţi, care susţin concerte şi iau parte la multe festivaluri.

Septembrie 2013 marchează luna în care se dă startul primului turneu european Dirty Shirt, cu 9 concerte în Germania, Belgia şi Franţa.

Line-up:
Dan "Rini" Craciun - voce
Robi Rusz - voce
Mihai Tivadar - chitară, clape
Cristi Balanean - chitară
Pali Novelli - bas
Vlad "X" Toca - tobe

Discografie
Albume:
Very Dirty (Promusic Prod, 2000)
Same Shirt Different Day (Est-Ouest, 2010)      
Freak Show (Autoprodus, 2013)
DVD-uri
Live in the Truck (Est-Ouest, 2011)

 

GOD THE BARBARIAN HORDE


Stilul abordat de trupă - o combinaţie între metal gotic, barbarian metal şi folk metal - s-a remarcat de la început, fiind ceva unic în ţara noastră la momentul respectiv.

Ambiţioşi şi inconfundabili, God The Barbarian Horde au primit numeroase confirmări ale unicităţii proiectului, câştigând premii prestigioase: "Best Vocalist", "Best Romanian Album", "Best Guitarist" etc, acordate de Heavy Metal Magazine.

Fie inspiraţi de vitejia măreţilor daci, sau alimentaţi de spiritul voievozilor de altădată cu care naţiunea se mândreşte, muzica celor de la GOD zugrăveşte în versuri tablouri de pe câmpul de luptă şi comemorează ilustre figuri istorice din timpuri de legendă.

God The Barbarian Horde are un mesaj important de transmis. Este vorba despre o revoltă împotriva superficialităţii cu care este privită istoria glorioasă a neamului românesc. Mai mult, trupeţii nu susţin nici sistemul.

"Unii aleg să protesteze împotriva sistemului şi să se exprime în felul lor. Noi facem asta prin trimiteri la folclor, la strămoşi, la rădăcini, încercăm să aducem aminte tuturor ce am fost, prin contrast cu ceea ce suntem acum. Pe de altă parte, ne străduim să schimbăm cât putem percepţia actuală asupra ţării noastre, atât la nivel intern, cât şi – mai ales – a celor din afară." (Interviu cu Maximum Rock Magazin).

Cu toate acestea, muzica trupei nu este relevantă doar pe plan intern. Aceasta a câştigat mii de fani şi în afara României, prin turneele susţinute de grup în străinătate.

De curând, valoarea internaţională a formaţiei a fost confirmată de participarea acesteia la renumitul festival Wacken Open Air. De alfel, organizatorii nu s-au sfiit să laude formaţia:
"GOD este una dintre puţinele trupe care ştiu să sărbătorească moştenirea culturală a strămoşilor lor şi reprezintă ea insăsi o deschizătoare de drumuri în metalul românesc" (www.wacken.com).

Până acum, formaţia a lansat 5 promo-uri şi 5 albume, dintre care al 6-lea, "Forefathers", se află în pragul finalizării, fiind un material care va reprezenta esenţa concertelor live susţinute de trupă.    

De-a lungul existenţei sale, trupa GOD şi-a schimbat stilul muzical. S-a lansat abordând goticul timpuriu după cum e revelat în albumul “From the Moldavian Ecclesiastic Throne”, cotat cu nota 9 de revista germană RockHard.

Noul stil de muzică e aşa-numitul “barbarian metal”, cumva similar cu cel al trupelor Finntroll, Amon Amarth, Eluveitie, Arkona sau Moonsorrow. Dar motivele au fost păstrate, conservându-se în imaginea şi în muzica trupei. Ele privesc istoria şi traiul românesc, de la cuceritorii daci la războinicii voievozi ai naţiunii şi divinităţile venerate de aceştia.

Duri, originali, creativi şi unici, God The Barbarian Horde va aduce show-ul său spectaculos pe scenele Festivalului Maximum Rock.

Line-up:
Constantin "Castor" Lapusneanu (voce)
Eugen "Gelu" Lapusneanu (chitară)
Dan Radu "Duddu" Talpalariu (chitară)
Ciprian "Pomo" Pomohaci (bas)
Anelisse Bivol-Nigel (vioară/voce)
Emanuel “Manu” Filip (claviaturi)

Discografie:
"The Unique, Eternal And Indefinite...God" (1994)
"Iconografic II: The Eye Of Superior Knowledge" (1995)
"Iconografic III: The Antropomorphic Image" (1996)
"A Perennial Spleen/ Iconografic & Apotropaic" (1997)
"From The Moldavian Ecclesiastic Throne" (1997)
"Sublime" (1998)
"Aura" (2002)
"Hell & Heaven" (2006)
"Forefathers: A Spiritual Heritage" (work in progress).

Share/Save